Bra, bra och bra

Efter att ha varit på mitt allra pipigast humör under en längre tid, mest av oro för framförallt familjen, känns det sååå skönt att kunna se att sakta men säkert blir saker faktiskt till det bättre! 🙂

Pappsens hjärtproblem verkar bli färre och färre i takt med att medicineringen börjar ge full kraft så nu har 2 problem av 3 blivit mindre påtagliga, litet jippi för det, och stort JIPPI för att planerade sommarsemestern kommer kunna gå av stapeln utan akutpanik för hans hälsa.

Sen har mitt ständiga orosmoln för tonårssonen mildrats något. Han verkar ha skakat av sig värsta deppen över att vara utan fast inkomst och dessutom blivit dumpad av flickvännen. Vi har tillbringat många timmar med att prata om livet i stort, vuxenvärlden, kärlek, relationer, meningen med livet, vikten av familjen och en öppen dialog osv så han är allmänt muntrare och mindre ångestladdad.

Även om jag inte är någon psykologikunnig person känner jag stor trygghet i att han anförtror sig till mig oavsett vad det gäller istället för att tex ty sig till läkare som inte lyssnar på honom utan bara ordinerar tabletter (fy skam på er läkarkåren!!). De senaste veckorna har han istället fokuserat stenhårt på sin praktikplats och idag ringde han glädjestrålande och berättade att han dessutom blivit erbjuden deltids anställning där till att börja med, så snart kanske man vågar andas ut en smula… 🙂

Annonser

Om bubbelsblogg

En blogg av och med en bubblig kvinna mitt i livet.
Det här inlägget postades i Familjefröjd, Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Bra, bra och bra

 1. Norpan skriver:

  Vad skönt med din pappa att det går åt rätt håll. Tråkigt för sonen med flickvännen! 😦 Sånt som känns så! Men skönt att han har en som fin mamma som stöttar. Det behövs! Skönt ändå att det blivit lite positivt för honom med jobbet nu och att han klarat och orkat att ta tag i det! Stor eloge till sonen! Håller med dig om läkaren! Fy för att bara ordinera tabletter när det är annat stöd man behöver. Stor kram!

 2. Åsa skriver:

  Meeeen åh va glad jag blir att höra det :))
  Prata, prata och prata, det e grejen…verkligen grejen 🙂
  Påminn han om det om det svajar igen ❤
  Kramar ÅSa

 3. mikebike skriver:

  Du vet hur ordspråket lyder: ”En lycka kommer sällan ensam”.

 4. Anna Granström skriver:

  Men skönt, vilka nyheter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s