Könsdiskriminerande maskin

När vi bytte lägenhet fick vi ”ärva” föregående hyresgästs diskmaskin och tvättmaskin. Maskinerna är inte nya, det syns, men hittills har de skött sig exemplariskt så vi planerade att köpa nytt såsmåningom. Nu efter nyår har diskmaskinen börjat krångla så är ny beställd.

Började tömma den gamla för att handdiska allt som stod i den och hade lånat en pirra för att köra ner det gamla liket i grovsoporna, allt skulle vara förberett för vår nya. Gissa om jag blev förvånad när maken plötsligt lyckas få liv i den gamla igen! Bra bra, då slapp vi handdiska då. Sen någon dag senare händer samma sak igen – när jag sätter på maskinen vägrar den fungera men när maken gör exakt samma sak så hoppar den igång så snällt. Börjar på allvar misstänka att det är ett könsdiskriminerande litet as – varför skulle den annars inte fungera bara för att JAG trycker på knapparna??

Strunt samma egentligen, vår nya maskin levereras nästa vecka och gud nåde den om den inte fungerar oavsett vems fingar som givit kommandot!

Annonser

Om bubbelsblogg

En blogg av och med en bubblig kvinna mitt i livet.
Det här inlägget postades i Familjefröjd och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s