Pip, gnäll och gråt

Det händer ledsamma och obehagliga saker i en rasande fart just nu och det börjar kännas som vi närmar oss någon form av kulmen…

Mamma fick plats på hospice i fredags och det var en enorm lättnad för alla involverade. Hon har utöver cancern fått lunginflammation vilket gjort hennes andning svår och hon har drabbats av andningsuppehåll. Hur mycket vi i familjen än älskar henne och vill hennes absolut bästa har vi insett att vi inte klarar att sköta henne själv längre. Ingen av oss har erfarenhet av vård i ordets rätta bemärkelse och nu har vi kommit till det skede då hon behöver proffs hjälp.

Det förunderliga med hela situationen är att plötsligt har familjen splittrats i två ”läger” där äldsta systern anklagar oss andra för vuxenmobbing och att frysa ut vår mellansyster (!?!?) vilket vi andra ställer oss helt frågande till. Orkar inte förklara alla turer men det är ju direkt sinnesjukt att vi tydligen inte ska kunna hålla ihop med mammas bästa för ögonen i en såpass kritisk situation.

Som om det inte vore nog med elände upptäckte vår styvfar att det varit inbrott i mammas lägenhet när han kom hem från sjukhuset igår. Inbrottstjuvarna har rivit runt överallt så det ser tydligen ut som ett bombnedslag där hemma och det enda han kunde se som var stulet är mammas laptop. Lagen om alltings jävlighet eller?

 

Annonser

Om bubbelsblogg

En blogg av och med en bubblig kvinna mitt i livet.
Det här inlägget postades i Buller & Bång, Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Pip, gnäll och gråt

 1. Åsa skriver:

  Nämen va fan! En del människor är känsligare än andra, och det kan bli så fel. En del är även martyrer och det är bara jobbigt..
  Hoppas ni kan lösa det ändå…fokus på det som är viktigt just nu, nämligen kärlek och mamma ❤
  Kramar på dig!

 2. stoffisen skriver:

  Vad glad jag blev att höra lite om hur din mamma kämpar.
  inbrottet! Herregud!
  Ursäkta mig; Jävla skithögar!!

  Jag håller med Åsa, FOKUS på mamma nu.
  längtar tills vi ses!
  kram

  • bubbelsblogg skriver:

   Inte bara att de är skithögar Stoffisen – det är uppenbart att hemmet bebos av en allvarligt sjuk människa och de hade utan pardon röjt runt bland hennes mediciner, underkläder ja kort sagt allt hennes mest personliga saker! Hoppas teknikerna hittade några fingeravtryck så avskummen åker dit.

   Kram kära Stoffisen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s